Servis smuči

Servis smuči BiserLord

Servis smuči Biserlord, Vam omogoči odlično smuko z metodo odlične ročne obdelave z vrhunskim orodjem in voski.

Ročni servis omogoča izjemno vodljivost smuči z vrhunskim servisom smuči s tehniko serviserjev v svetovnem pokalu.
Vsa tehnologija in stroji tega ne omogočajo.

Neprimerno ali ne servisirane smuči Vam zmanjšajo nadzor, hitrost, vodljivost, kvaliteto smuke in izjemno se poveča možnost poškodb.

Smučke so edina vez med Vami in snežno površino.

Želite uživati in cenite svoje smuči!

 ledenik


Zima, mraz, sonce, lesketajoči sneg, odlični pogoji za smuko.

Izključno ročna obdelava z vrhunskim orodjem
Holmenkol, Swix in Snoli.

servis smuči
Smučanje! Za popolno sprostitev in uživanje!!! Še posebno z večjo hitrostjo v zavojih z današnjo rezalno tehniko (carving).


Vendar je ob vsem tem in dobri telesni pripravljenosti izjemnega pomena nega, oskrba in servis smuči. So glavna in edina vez med snežno podlago in telesom s tem se ustvarjajo osnovni pogoji varnosti in kvaliteta smuke!!!


Servis smuči je izjemnega pomena tako za nove kot rabljene za odlično smuko, drsnost, varnosti in dolgotrajno obstojnost kvalitete smuči.

Servis smuči


  • Priprava novih smuči – optimalna priprava ostrine robnika, namestitev drsne obloge za dolgotrajno in odlično drsnost in za varovanje obloge.
  • Priprava rabljenih smuči – optimalna priprava ostrine robnika, namastitev drsne obloge za dolgotrajno in odlično drsnost in za varovanje obloge, zgladitev stranskega roba, krivine in repa.
  • Sanacija poškodb – popravilo robnika in drsne obloge, optimalna priprava ostrine robnika, namastitev drsne obloge za dolgotrajno in odlično drsnost in za varovanje obloge, zgladitev stranskega roba, krivine in repa.
  • Priprava smuči za tekmovalni način – proces traja 5 dni ,2x dnevnno mazanje drsne obloge,da dobimo odlično namaščeno drsno oblogo za veliko hitrost,zaključek z flour hibrid voskom za izjemen pospešek, optimalna priprava ostrine robnika.
  • Priprava smuči z mazili flour hibrit voski – izjemen pospešek in hitrost.
  • Priprava smuči ob koncu sezone za mirovanje.

Želeli si jih boste spet prinesti.

Avtor strani, besedila, dizajna in fotografije: Boštjan Kotar @2014 – 2018
Advertisements