Servis alpskih smuči

Želite uživati in cenite svoje smuči!

ski servis

Izključno ročna obdelava z vrhunskim orodjem
in voski Holmenkol, Swix in Snoli.

maža

Smučanje! Za popolno sprostitev in uživanje !!! Še posebno z večjo hitrostjo, v zavojih, z današnjo rezalno tehniko (carving).

Kitzbuhel_Streif - start smukaKitzbuhel_StreifKitzbuhel_Streif ledeno!!!Kitzbuhel_Streif - Hausbergkante

Vendar je ob vsem tem in dobri telesni pripravljenosti, izjemnega pomena nega, oskrba in servis smuči. So glavna in edina vez med snežno podlago in telesom, s tem se ustvarjajo osnovni pogoji varnosti in kvaliteta smuke!!!

Servis smuči je izjemnega pomena tako za nove kot rabljene, za odlično smuko,drsnost,varnosti in
dolgotrajno obstojnost kvalitete smuči.

Nudil Vam bom profesionalni vrhunski ročni servis, ki se uporablja v svetovnem pokalu,saj ta način omogoča optimalno ostrino in dolgo obstojnost maže.

Drsna obloga je praviloma vedno namzana tako za smuko,mirovanje,transport in hrambo, vedno namaščena drsna obloga zagotavlja odlično drsnost,ščiti pred poškodbami in umazanijo.

Servis smuči


  • Priprava novih smuči – optimalna priprava ostrine robnika, namestitev drsne obloge za dolgotrajno in odlično drsnost in za varovanje obloge.
  • Priprava rabljenih smuči – optimalna priprava ostrine robnika, namastitev drsne obloge za dolgotrajno in odlično drsnost in za varovanje obloge, zgladitev stranskega roba, krivine in repa.
  • Sanacija poškodb – popravilo robnika in drsne obloge, optimalna priprava ostrine robnika, namastitev drsne obloge za dolgotrajno in odlično drsnost in za varovanje obloge, zgladitev stranskega roba, krivine in repa.
  • Priprava smuči za tekmovalni način – proces traja 5 dni ,2x dnevnno mazanje drsne obloge,da dobimo odlično namaščeno drsno oblogo za veliko hitrost,zaključek z flour hibrid voskom za izjemen pospešek, optimalna priprava ostrine robnika.
  • Priprava smuči z mazili flour hibrit voski – izjemen pospešek in hitrost.
  • Priprava smuči ob koncu sezone za mirovanje.

Želeli si jih boste spet prinesti.

Avtor strani, besedila, dizajna in fotografije: Boštjan Kotar @2014 – 2019
%d bloggers like this: