Računalniške rešitve in servis

Izdelava spletnih strani z sistemom CMS
Izdelava spletnih strani z sodobno zasnovo CMS sistem (Content Managment System) na strežniku WordPress. Dovoljuje možnost samostojnega urejanja vsebin in upravljanja s spletno stranjo. Omogoča, da je internetna stran v funkcionalnosti v izjemno kratkem času (2dni) z optimizacijo in certifikatom spletnih vsebin za spletne iskalnike. Sistem je učinkovito orodje: zmanjša možnost napak, večji nadzor nad spletno stranjo in prihrani veliko časa.
CMS

CMS – sistem za upravljanje s spletno stranjo se stalno nadgrajuje in posodablja, kar omogoča izjemno funkcionalnost in stabilnost. V zadnjem obdobju je ključen za uspeh spletnih mest, ki temeljijo na svežih vsebinah in informacijah. CMS sistem je spletno mesto prihodnosti z izjemno funkcionalnostjo. Temelji na dinamično strežniški tehnologiji PHP v povezavi z bazo podatkov (MySQL …).
WordPress

WordPress je najbolj priljubljen CMS sistem za upravljanje vsebin. Nastal je kot blog CMS, vendar se je preoblikoval v polnopravni CMS.
WordPress arhitektura omogoča uporabnikom, da razširijo svoje funkcije. WordPress ima več kot 30.000 razpoložljive vstavke od katerih vsaka ponuja funkcije po meri in funkcije, ki omogoča uporabnikom, da prilagodijo svoje strani na njihove želje. Te prilagoditve so možne za optimizacijo iskalnikov-brskalnikov , za uporabljanje zasebnih vsebin z registriranimi uporabniki, za prikazovanje funkcij, kot so dodajanje gradnikov in krmarjenje .
Fotografije

%d bloggers like this: